ΑΓΡΙΝΙΟ,  ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού έστειλε η μαζικη συγκέντρωση στο Αγρινιο

Σε μαζική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αγρινίου μίλησε ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν ο Βασίλης Κωστάρας, υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου, ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου, η Ήρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής και ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

                        Ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μεταξύ άλλων, είπε ότι: «Με τη θεωρία του “μικρότερου κακού” πάντα έρχονταν το “μεγαλύτερο κακό”, δεν πρέπει να εγκλωβιστεί ο κόσμος σε αυτή τη λογική». Ο ΣΥΡΙΖΑ με τα τελευταία μέτρα: «επιστρέφει ελάχιστα από τα κλεμμένα που ανήκουν στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχος, τα οποία θα μας τα πάρουν πίσω αφού στριμωχτούμε στις ουρές για να πληρώσουμε χρέη». Στο μεγαλύτερο νομό της χώρας πρέπει να γίνει το βήμα: «Να αλλάξουν οι συσχετισμοί. Στο νομό ο κόσμος πίστεψε στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και στο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει τώρα να απεγκλωβιστούν. Τώρα πρέπει να στηριχτεί το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες».

                        Ο Βασίλης Κωστάρας στο σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε: «Το  τελευταίο  χρονικό  διάστημα  χιλιάδες  αγωνιστές  και αγωνίστριες,  παρά  τις  διαφορετικές  απόψεις  ή  τις  επιφυλάξεις  σε επιμέρους  ζητήματα,  συμπορεύονται,  χτίζουν  το  μέτωπο  της  ανατροπής  με  ενίσχυση  του  ΚΚΕ,  που  αποδείχτηκε  ο  πιο  συνεπής, σταθερός  και  έντιμος  υπερασπιστής  των  δικαιωμάτων  του  λαού».

                                Ο Τίμος Παπανικολάου, κάλεσε τη νεολαία: «η πρώτη της ψήφος να έχει χρώμα κόκκινο και άρωμα γαρύφαλλο, για να την θυμούνται σε όλη τους της ζωή. ΚΚΕ στις ευρωεκλογές ,“Λαϊκή Συσπείρωση” στην Περιφέρεια και στο Δήμο. Για να πάψουν να ζουν οι νεότεροι χειρότερα από τους γονείς τους». Επίσης, κάλεσε τους δημότες αναφερόμενος στα πεπραγμένα των υπόλοιπων υποψηφίων δημάρχων, ότι: «πρέπει να εισπράξουν τη δυσαρέσκεια και την οργή από την εφαρμογή της πολιτικής τους, με ψήφο στο ΚΚΕ και τη “Λαϊκή Συσπείρωση”».

                        Η Ήρα Κουρή, μετέφερε το κλίμα που συναντά, κάτι που ταιριάζει με το σύνθημα της συγκέντρωσης: «Για μια μεγάλη νίκη του λαού, χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ παντού, αυτό συναντάμε με κόσμο που μιλάμε. Πρέπει να επιβεβαιωθεί στην κάλπη». Ξεκαθάρισε ότι: «είναι ντροπή τα 200 ευρώ να τα ονομάζεται 13η σύνταξη. Είναι ντροπή ο πρέσβης των ΗΠΑ να γυρνά τη Δυτική Ελλάδα, ο οποίος δεν έρχεται για ποδηλατάδα, αλλά γιατί η περιοχή μας έχει αναβαθμιστεί γεωπολιτικά με τις ενεργειακές πηγές που έχει» και ότι: «Είμαστε ριζικά κάθετοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει επιβάλει στις πλάτες του λαού μας αυτό το τεράστιο βάρος. Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ισορροπία μεταξύ των λαών».

                        Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, που με το χαιρετισμό του έκλεισε τη συγκέντρωση, είπε ότι: «ο κ. Κατσιφάρας στην 9χρονη θητεία του υπηρέτηση και τα 3 μνημόνια. Γι’ αυτό επιβραβεύτηκε με την κοινή υποψηφιότητα του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Σπηλιόπουλος , ήταν υπουργός σε κυβερνήσεις των μνημονίων, ενώ ο κ. Φαρμάκης ψήφιζε και συμφωνούσε στην πλειοψηφία των αποφάσεων της Περιφέρειας» και συνέχισε: «Στην ενιαία επίθεση που δέχεται η ζωή μας, απαντάμε ενιαία, με αποφασιστική ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, σε όλες τις κάλπες. Για να κάνουμε εμείς την πραγματική διαφορά!».

Please follow and like us: