ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ Λ.ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος είναι βουλευτής και στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1963 στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει οικονομικά και κατέχει άριστη γνώση της ιταλικής γλώσσας. Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Αχαΐας στις εκλογές του 2007 και επανεξελέγη το 2009, το 2012, τον Ιανουάριο του 2015 και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Έχει διατελέσει μέλος της ΣτΑ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Ο Τίμος Παπανικολάου υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου

Ο Τίμος Παπανικολάου ειναι 58 ετών, γεννήθηκε στα Κλεισορεύματα και κατοικεί στο Αγρίνιο. Υπηρετεί στη ΔΟΥ Αγρίνιου,συνδικαλιστής στον κλάδο του. Υποψήφιος Δήμαρχος με την ΛΑ.Σ. Αγρίνιου το 2014 και δημοτικός σύμβουλος έως σήμερα. Επίσης μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δ. Ελλάδας και αντιπρόσωπος στην ΚΕΔΕ. Διετέλεσε μέλος ΔΣ της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Αγρίνιου. Στέλεχος του ΚΚΕ.

Ο Νώντας Μωραΐτης υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας

Ο Νώντας Μωραΐτης είναι 30 χρονών, παντρεμένος και έχει ένα γιο. Μεγάλωσε στο Θύρρειο και τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο Βόνιτσας. Σπούδασε οικονομολόγος στο Τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο ΑΤΕΙ Λάρισας. Τώρα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα σπουδών «Διαχείριση Τεχνικών Έργων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Εργάστηκε στον κατασκευαστικό κλάδο σε τεχνικές εταιρείες σε Αθήνα και Λευκάδα. Τώρα εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος με σύμβαση στο Δήμο Λευκάδας.

Ο Θύμιος Γερολυμάτος υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου

Ο Θύμιος Γερολυμάτος γεννήθηκε στο Μεσολόγγι και είναι 56 χρονών. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει τελειώσει τη Σχολή Ηλεκτρολόγων (Κατώτερα – Μέση) και έχει κάνει διάφορες δουλειές, ως οικοδόμος, σε λαϊκές αγορές κλπ.

Τα τελευταία 27 χρόνια δούλεψε στα πρακτορεία εφημερίδων ΠΕΑΤ (1987-1999) και «ΑΡΓΟΣ» (1999-2014) στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας και στο Μεσολόγγι. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ. Μέχρι πριν 1,5 μήνα δούλευε ως οδηγός.

Ο Δημήτρης Κομπλίτσης Υποψηφιος Δημαρχος Ξηρομερου

Ο Δημήτρης Κομπλίτσης ειναι 59 ετών. Γεννήθηκε στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου από αγροτική οικογένεια. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕ Ακαρνανίας και εκλεγμένος σύνεδρος επί 6 χρόνια της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Από το 2014 Δημοτικός Σύμβουλος με την ΛΑ.Σ. στο Δήμο Ξηρομέρου.

Ο Ηλίας Μάλλιος υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας

Γεννήθηκε στο Σταθά Αιτωλοακαρνανίας το 1956. Συνταξιούχος οδοντοτεχνίτης. Για δύο τετραετίες εκπροσώπησε το Σύλλογο οδοντοτεχνιτών Ηπείρου και Κέρκυρας στην Ομοσπονδία Οδοντοτεχνιτών.Ο Χαρίλαος Μπουγάς υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου

Γεννήθηκε στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας το 1965 όπου έζησε και τελείωσε το Λύκειο. Απόφοιτος του ΤΕΙ Μεσολογγίου, έμπορος δερμάτινων ενδυμάτων και γουναρικών. Δραστηριοποιήθηκε στο Κέντρο Μαρξιστικών Ερευνών (ΚΜΕ) στο τμήμα φιλοσοφίας.Η Ντίνα Μπούρη-Δούρου υποψήφια Δήμαρχος Ναυπάκτου

Συνταξιούχος του ΙΚΑ, ετών 56. Εκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ. του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Ναυπακτίας και Δωρίδας. Τώρα είναι μέλος του σωματείου συνταξιούχων Αιτωλοακαρνανίας (παράρτημα Ναυπάκτου). Στέλεχος του ΚΚΕ.